Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony – Min lilla samling.

Här är då min samling, flera är sen barndomen och andra är då nyheterna. Har hittat Barnkammaren, men vet inte vart Drömslottet är, har dock en känsla av att det kan ha gått sönder tyvärr. Paradisgården är i förrådet och LÅNGT in så jag kommer inte in där tyvärr. Eller jag gör det väl när jag får någon kick att försöka möblera om därnere. Skulle vilja ha tag på Stallet också. Lika så dansbanan, är väl såna man drömde om som barn. Hur som helst är det kommande projekt här är då mina ponys.
Då jag inte vill utsätta dem för solljus är de numera inne i min klädkammare och tanken är att måla hyllorna vita därinne. Tycker inte alls om det träfärgade.

008

 Försök att ignorera min pilatesboll ;).
Men därnere ser ni i alla fall min barnkammare.
Tänkte att ni får en bild av hur många ponysarna är när jag tar en bild så här.


009Några av ponysarna.

010Några till. 011

Fler!

012

Några till.

013

Några till.

014Mine.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa