Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Pumpkin and nature.

Vi tog oss en tripp till Kniva.
Som ni såg i inlägget under fixade William till pumpan han vann i veckan, och jag tog en del foton på det. Han fick hjälp av sin farmor och hennes karl.

Jag och Björn tog en promenad i skogen och fotograferade lite fina bilder. Det är otroligt vacker natur i Kniva och mycket fin utsikt över Runn.
Efter promenaden gick vi ner till Björns mormor och fikade lite, åkte sedan mot Maxi där jag handlade kyckling och pitabröd som vi åt till middag. Riktigt gott var det, en favorit för William.

Har också tänkte att jag skulle försöka börja laga mat som jag gjorde i våras igen. Få tillbaka känslan jag hade då, har även tänkt försöka ha en vegetarisk rätt i veckan. Jag har tänkt börja med en sak här i veckan som kommer och ger er då en bedömning.

001

Pumpa.

008
Liten fågel.

010

Vem har gjort detta?

011

Utsikt.

015

Natur.

016

Vackert.

018

Williams pumpa.

026

Madeleine

030

Lilla pumpan.

040

William och jättepumpan.

041

Big Pumpkin

043

Cool!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa