Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Godmorgon FREDAG!

Woho! Så var det fredag och jag börjar sakta räkna ner för ledighet. Känns fantastiskt med denna jul, ska verkligen bara njuta denna jul. Ändå är jag ingen direkt julmänniska. Jag brukar ofta förbryllas över att, jaha var det slut nu? Och så får jag någon konstig känsla i magen. Jag försöker minnas när den känslan började infalla men jag minns det inte. Jag minns att som liten så pirrade det i magen varje julafton och lyckan varade i flera dagar innan och efteråt. Men vad hände sen? Varför ändrades den känslan till en mer klump i magen där jag känner mig kluven i två?
När jag tänker på saken känner jag på samma vis vid alla högtider och födelsedagar. En klump i magen, som det saknas något men vad?

6 Comments

  1. Vad tråkigt du känner så inför sådant som man brukar glädjas inför. Är det allt som måste fixas kanske som ger dig den känslan? Man blir ju lätt stressad inför tanken på allt man ska ordna =/

  2. Som liten kunde man ju bara njuta… nu ska man fixa och sen är det över… vi glömmer att leva i nuet tror jag…
    Härlig helg önskar jag dej!!

  3. Är själv ingen älskare av jul, får värsta ångesten, men för Elin gör jag allt…även försöker fixa en bra jul,

    Mår Du bättre nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa