Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Tisdag som känns som en onsdag.

Fan vilken jobbig dag! Det har hela dagen känts som en onsdag vilket får min hjärna att bli förvirrad, jag som hade onsdag i huvudet liksom. Spännande dilemma sånt där, hade en riktigt bra bildlektion idag och kände mig verkligen så nöjd efteråt. Jag är självkritiker och tycker ofta att det jag gör inte når upp till vad jag tror andra klarar. Men jag ska försöka att börja se mer saker jag är duktig på och faktiskt kan. Som idag när eleverna hade full aktivitet och verkligen hade skitkul medan jag verkligen såg hur WOW jag har lyckats. Såna här saker måste jag se oftare, för jag gör ett bättre jobb än jag ger mig själv i betyg.

Väl hemma är jag nu då, William gick hem tidigare idag för att han ville. Alltså tidigare från fritids så han var hemma när jag kom hem, vi ska gå hem till Björn om en stund och jag har en förhoppning om att få med William lite tidigare. Den som lever får se om William tycker detsamma.

20130803-113938.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa