Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Min lilla dag.

William mår bättre idag som tur är, jag har hunnit med att laga mat och smågrejat hemma. Nu ligger William och jag tittar på Revolution. Jag har även hunnit med att se Twisted, The fosters (underbart avsnitt), Switched at birth som fick mig sentimental så jag fick tårar i ögonen. Nya stor favoriten Star Crossed jag älskar verkligen den serien! Jag blir helt pirrig i magen av den serien och jag älskar verkligen hela handlingen, spännande och övernaturligt, kärlek och ja allt! Jag hoppas verkligen denna serie får fortsätta.

Det var min dag det, imorgon ska jag tillbaka till jobbet.

031

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.