Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Rödspätta, dillsås och efterrätt.

Jag lagade rödspätta till middag idag. Till det blev det dillsås som det slutade med att Björn gjorde.
Blev jättegott, jag gjorde rödspätta när William var någon månad sist, så snart tio år sedan! Jag har helt enkelt inte vågar mig på saken själv. En anledning till att jag ogärna lagar mat med fisk är att jag tycker det luktar så fruktansvärt illa, precis som räkor. Jag mår illa av lukten även om jag tycker det är gott att äta. Rödspättan blev godkänd av sonen som tog två och även av Björn.

Efter maten tyckte William att vi skulle ät lite glass. Till de hade vi chokladsås som stelnar snabbt.

Efter maten tog vi oss en kvällspromenad.

20140316-202859.jpg

20140316-202908.jpg

6 Comments

  1. Mm, låter jättegott! Gillar inte heller riktigt att jobba med fisk. Inte för att det luktar illa, utan för att jag tycker det är trist. Är roligare med tex kyckling där man kan variera sig i det oändliga 🙂

Lämna ett svar till Camilla Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa