Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk och jobb.

Håller på att bli tokig på denna huvudvärk, nu har jag haft huvudvärk i flera veckor och mår kroniskt illa. Jag hoppas verkligen att detta snart ska släppa för jag står knappt ut. Idag när vi satt på möte kände jag mig helt slut och huvudet riktigt pulserade. Det känns i pannan och nacken som allra mest men jag hoppas ändå att det snart ska släppa. Kanske måste ha med en flaska vatten och fylla på med på jobbet.

Jag fick skjuts hem av Björn igår som besiktat sin limousine i Borlänge. vi åkte förbi Citygross och handlade lite middag. Det fick bli varma mackor, kanske inte världens nyttigaste middag men det kändes som något jag riktigt längtade efter. Tog en citodon här hemma, åt middag och såg på lite tv. Nu ska jag se senaste avsnittet av Game of Thrones, och sen blir det sängen.

 

007
En bild från i somras.

4 Comments

    1. Martina – Jag var dit för en månad sedan och fick migräntabletter utskrivna. Jag vet dock inte längre om de är saken, det kanske mer är spänningshuvudvärk då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.