Kort, jag är en riktigt kortsamlare och önskar ibland att man kunde ha alla kort på samma ställe. Visst är vi olika men med ICA-kort, vanligt bankkort och diverse bonuskort blir man lätt förvirrad över köpen. Korten.nu har samlat information om olika bankkort och kreditkort på samma ställe, här kan du som kund få diverse olika uppgifter och hjälp om korten och sidan är lätt att förstå sig på. Helt perfekt för frågade människor som kanske vill veta för och nackdelar med olika former av bankkort. Helt perfekt sida enligt mig, för viss vill man väl ändå ha det bästa erbjudandena och räntorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: