Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Switched at birth & The fosters.

Hunnit med att kramat och pussat William hej då inför hans semesterresa ner till Linköping. Han ska till sin faster därnere och bland annat åka runt på Göta kanal. Tror han kommer få det jättebra, jag har själv tittat på Switched at birth och The fosters, hur ska man kunna vänta till nästa vecka? Det känns som det kommer hända massor nu, många frågor jag vill ha svar på. Har flera serier till att titta på men inte hunnit idag, tänkte dessutom ta mig en promenad i solen en sväng.

Just ja, såg på True blood igår samt Witches of east end, så sjuktbra serier båda två, blev dock ganska förvånad med de som hände i True blood, det känns verkligen att de nu är sista säsongen.
Witches of east end älskar jag, den påminner så mycket om Charmed och fyller min favorit genom tidernas hål väldigt väl. Jag älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa