Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Blodgivning & välgörenhet

Ge blod – Rädda någon annans liv.

En vild främmande människa, någon som har samma blodtyp som mig, ligger just nu på Falulasarett med mitt blod i sin kropp. Kanske mitt blod just nu räddar livet på denna människa. Det är kanske en mamma, en nyfödd bebis, ett litet barn? En pappa eller en farfar/morfar, en mormor eller en farmor en syster eller bror? En bästa vän. Någon har mitt blod i sin kropp, någon som behövde det. Jag tog nyss min järntablett för att då tillbaka lite järndepåer samtidigt ligger en annan människa och fått några av mina. Jag känner ett lyckorus, jag har räddat livet på ytterligare en människa.

20140710-120435-43475352.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa