Tisdag.

Oj vilken dag, jag gillar dagar som jag känner att jag gjort saker på och denna är en sån tisdag. Har hela dagen fått påminna mig själv om att det inte är måndag utan tisdag, det här är något som kommer bli ganska svårt att programmera om tror jag att jobba fyra dagar i veckan. Helt plötsligt känns det som veckan blir kortare?! Nu ska jag väl även säga att jag jobbar hemifrån på måndagar även om det är min lediga dag. Jag ser den som min förtroendetidsdag där jag försöker göra så mycket som möjligt. Inte allt men mycket, jag tror även på att man ska ta pauser och till exempel ta en promenad, gå ner på biblioteket eller ja bara få lufta hjärnan en stund.

Idag efter jobbet mådde jag inte så bra, är huvudet och nacken som krånglar. Gör så ont så jag fick lov att lägga mig på soffan en stund och bara låta huvudet vila. William och Björn blev bjudna på mat hos Björns mamma så de åkte tid. Själv lagade jag i ordning lite bacon och äggröra till middag åt mig själv. Kom just på att jag ska koka två ägg tills morgondagen när jag skrev detta, tänkte äta ägg och bacon till frukost imorgon då står man sig länge. Imorgon ska jag nämligen på mattelyftet och då är det bäst att ha energin från frukosten hela dagen.

Har sett senaste avsnittet av Under the dome med och jag ÄLSKAR den serien! Nu vill William att jag ska läsa Tsatsiki för honom, så jag ska väl göra det. Vi har den stunden på kvällen så ofta som möjligt, han kan ju läsa själv men jag tror att man ska läsa för sina barn länge. En liten stund tillsammans som är så viktig, det är mycket som man kan diskutera då och sen är det underbart när William kammar mitt hår under tiden.

015

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: