När man behöver energi.

Idag har jag känt mig trött igen, jag måste göra något åt saken. La mig rätt tidigt men var ändå halvdöd när jag vaknade. Jag vaknar innan klockan ringer men är ändå trött, vad beror den saken på? Hur som helst så tog jag och duschade och åt frukost. Det blev havregurth med hallon och linfrön, samt två stycken finn-crips med ost. Åkte till jobbet och arbetsdagen har gått jättefort. Var mattelyftet idag och det är intressant, åkte hem i min trötthet och lagade köttbullar och makaroner åt William. Själv åt jag tre finn-crips och en skål med kvarg till middag. Efter middagen bytte jag om till mina träningskläder och begav mig ut på en promenad. Känns skönt att ha promenerat varje dag sedan i söndags, jag hoppas på resultat. De kommer jag ju så klart inte se på en gång jag vill. Grejen är den att det slår mig när jag är ute och går att huvudet slutar tänka för en stund och det behöver jag.
Jag känner mig inte helt hundra just nu, är lite nedstämd och vet inte direkt varför? Känner mig nedstämd och har så gjort ett tag, jag tror det är delvis därför jag inte bloggar så mycket heller. Såna här perioder har jag ibland, det kan gå år emellan och jag kommer ur dem, men när jag är i såna här dumpperioder så blir jag ledsen, vill inte gå ut, börjar träna och hetsbanta och vill ogärna träffa människor. Det är ett mönster jag har och jag vet att det går över, men just nu känner jag mig så här bara.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “När man behöver energi.

  • 4 september, 2014 at 10:19
    Permalink

    Känner igen de där, de är tungt när man känner att man ingenting orkar!
    Jag sänder över lite energi till dig! 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: