Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Middag – Pizza.

001

Eftersom det är måndag är det jag som lagar middagen idag. Eftersom jag egentligen inte tycker matlagning är så himla roligt blir jag lika imponerad varje gång jag känner att maten blev bra och god.

002

Jag gjorde en pizza idag. Ingredienserna var, tomatsås, riven ost (valfri sort), en påse soltorkade tomater, 2 stycken mozzarella i skivor, parmaskinka valfritt hur många skivor man vill ha, jag tog ganska många. In i ugnen 17 minuter, tog ut pizzan och hade på pizzakrydda och avslutade med ett lager ruccola. Till maten drack vi vanligt vatten, och alla var nöjda. Det blev verkligen SJUKTGOTT med solmogna tomtater till så det rekommenderar jag.

003

Smaklig måltid!

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.