Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Torsdag.

Slänger väl in ett inlägg, har haft migrän igen och direkt efter jobbet slängde jag mig på soffan och sov. Sedan dess har huvudet och nacken värkt så jag blir tokig. Jag hatar verkligen huvudvärk, det känns som man håller på att brya ihop och det är en lika stor chock varje gång man får huvudvärk.

Imorgon är det fredag och min korta dag, ska hem och baka åt Björn då. Han ska vara med på orientering hela helgen och sälja. Jag och William drar upp till Orsa istället, ser så mycket framemot att åka dit. Måste påminna mig själv om att fota lite när vi är där och resan dit. Dalarna är verkligen vackert och jag gillar verkligen naturen i landskapet jag är född och uppvuxen i, jag kan absolut inte tänka mig en annan plats att bo på. Något som är typiskt för personer från Dalarna har jag hört. Inget annat landskap ska vara såna landskapspatrioter som vi från Dalarna och det är jag helt övertygad om. Dessutom håller vi ihop, det är tjafs mellan byar och städer här men kommer det någon som inte hör till Dalarna och bråkar så ställer vi oss genast på varandras sida.

Nä ska gå och sova nu, det är en arbetsdag imorgon och sedan är det helg vilket känns grymt!

IMG_2229.JPG

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa