Inlägget är i samarbete med Rule.

Marketing är något som många företag sysslar med numera. Jag skulle vilja påstå att fler och fler företag försöker att nå ut till sina kunder på diverse olika sätt. Nyhetsbrev och hemsidor är ju något som är väldigt vanligt och som enkelt får kunderna att hitta just de produker han eller hon söker. Rule.se  hjälper företag att skapa nyhetsbrev på ett enkelt sätt som kommer ut till de kunder företaget har kommit i kontakt med. Tjänsten är smidig och företagen kan snabbt skicka vidare mailen utan att det ska ta en massa onödigtid, dessutom lovar de att nyhetsbreven kommer ut snabbt, något som jag tror är det perfekta sättet att få nöjda kunder. Rule, använder sig även av smsfunktioner vilket jag som privatperson gillar. Jag läser oftare sms än epost och därmed är nog just sms en smidigare kanal många gånger än det är med epost. Sen tycker jag att i epost försvinner mailen snabbare än i ett sms. Epost kan vara sånt men tänker, jag har fått ett mail, jag läser det senare och sedan inser jag flera veckor efter att attans också det här mailet har jag inte läst eller ännu värre, glömt att svara på. Dessutom har man ju oftast med sig telefonen överallt medan mailen kanske finns där men som jag i alla fall kommer mer sällan än mina sms. Här är jag medveten om att andra älskar mail, så jag vet att det är bra med flera olika kanaler. Marketing tror jag är viktigt för företag idag, det är inte längre som för tjugo år sedan när kunderna endast handlade från en plats. Numera kan man alltid välja en ny butik eller gå till ett annat företag om man som kund är missnöjd. På nätet kan du idag hitta nästan allting och jag tror att företag lär vara på sina kunder som hökar för att behålla dem. Uppdatera sina sidor, ha bra erbjudanden och verkligen kämpa på med sin marknasföring för att behålla sina kunder. Då är ju e-post och sms-funktioner otroligt viktiga för företagen, använder då företagen bra tjänster så ökar de även kundernas vilja att handla. Konsumenter är vi ju allihopa inte sant?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “

 • 26 oktober, 2014 at 08:24
  Permalink

  Ett sms innehåller dessutom begränsat antal tecken, ett mail kan vara hur långt som helst och det orkar folk inte läsa idag. Det ska gå fort, har hört att många orkar inte ens läsa en artikel längre, de läser bara ingressen. Lite trist utveckling känner jag.

  Reply
  • 26 oktober, 2014 at 10:10
   Permalink

   Camilla – Visst är det så. Jag tror också att det med långa texter är att vi kanske är så stressade? Det är som att läsa för sina barn, idag läser färre och färre föräldrar för sina barn. Man kan ju undra varför?

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: