Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Mobilskal.

Inlägget är ett samarbete.

Nu börjar mitt mobilskal säga upp sig, eller så är det kanske jag som vill säga upp det efter att ha använt det i  helt år. Jag hittade ett det står POP på som är grymt snygg, kände direkt hur snyggt det skulle vara om man ska ut och göra något speciellt på sommaren, eller till en fin och speciell outfit. Jag skulle även vilja ha ett plånboksskal, detta då jag tänker att det skulle vara smidigt att bära med sig och slippa bära med mig plånboken överallt. Det är alltid bra med funktionella saker. Jag tror att om man har saker som har en bra funktion allt som kan användas på flera sätt är bra saker. De har även touchscreenvantar och såna är stora favoriter, jag råkade tappa mitt par här för ett tag sedan så behöver ett par nya. Det är ju väldigt praktiskt, kunna svara i mobilen utan att ta av sig vantarna och frysa. Äger ni såna? Sen är jag även ute efter sportarmband, eftersom jag ofta är ute och går så tror jag det är smart med en sån att sätta på armen istället för att ha mobilen i fickan, jag har länge tittat efter en. På sidan kabong hittade jag massor med saker jag behöver till telefonen och till bra priser, jag gillar ju att handla till bra priser och när saker är billigare handlar man mer och blir ofta ännu mera nöjd än på dyra webbshoppar. Sidan är dessutom enkel att hitta på och sånt är alltid något jag gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa