Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Trötthet.

Igår hade vi kvällsmöte fram tills klockan 19.30, så idag har jag varit som en sengångare och liksom rört och tänkt i slowmotion. När jag kom hem från jobbet dammsög jag, slängde in en maskin med tvätt och värmde på värmefilten. Jag har 50 minuters rastvakt på torsdagar och det spelar ingen roll om jag kläder mig som jag skulle befinna mig på nordpolen jag fryser ändå. Så jag fick tinas upp under min värmefilt, råkade så klart somna i allt och där sov jag alldeles för länge. November, jag minns att jag var lika trött förra året i november så jag tror att det här är månaden jag funkar sämst på. Känner ni er extra trötta just nu?

William ligger i alla fall i sängen och sover, jag ska väl strax bege mig till min och sova med. Imorgon är det FREEEDAG! Jag ska ta en lugn helg, där jag ska satsa på att äta rätt och bege mig ut på promenad och bara öka välbefinnandet, jag ska se om det kanske piggar upp min trötta höstkropp.

054

Bild från förra året.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.