Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Nyårsafton 2014.

001

Började kvällen med lite bubbel som välkomstdrink. Wildstrawberry var grymt stark. Men funkade att skåla i.

004

Efter förra årets missöde när Björn fick ett hål i taket av korken från bubblet valde han att öppna med handduk. Vi firade nyåret hemma hos honom. Där han stod för varmrätten som var sjuktgod.

010

Det är något magiskt med att hälla upp bubbel i glas tycker jag. Man blir helt mysig i kroppen! Jag tänkte för några dagar sedan att jag nog föredrar nyår framför julen på ett vis. Jag gillar det där med att man bara träffas för god mat och skratt, helt kravlöst.

009

William höll upp glaset när vi skulle skåla välkomna.

015

Han tyckte det var gott, men ser lite besviken ut på bilden bara. Han var egentligen jätteglad.

022
Björns syster Emma stod för förrätten. Det var Petisu och vi fick välja tillbehören själva. Jag tog dill, rom, sås och räkor. Sjuktgott!

024

Middagen som Björn lagade, var potatisgratäng och oxfilé med baconlindad sparris. Sjuktgott! Man var rejältmätt efteråt kan jag säga.

030

 

Jag stod för efterrätten som fick bra beröm även den. Det blev vaniljpannacotta med hallon och björnbär. Riktigt gott och jag serverade dem i mina Sagaformskålar jag fick av mamma i födelsedagspresent.
002

Efter lite spel och Singstar blev det äntligen tolvslaget som William väntat ivrigt på, vi tittade på rakterna och sa GOTT NYTT ÅR!
Jag insåg att det var femton år sedan jag firade in 2000 och det stora då millennium. Nu femton år senare ser livet helt annorlunda ut men jag är fortfarande samma människa om en vuxen.

011Sen skålade vi igen, alkoholfritt så klart! Med en flaska bubbel Björn köpt för allas skull. Jättegott och en fantastiskt lyckad kväll!

GOTT NYTT ÅR!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa