Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

En härlig måndag.

Vilket härligt väder det varit idag, jag har varit ute en del, lagade middag och har även varit med Björn till hans jobb en sväng.

Två saker var lite smått irriterande idag dock, först så gav min laddare till mobilen upp, som tur var har jag en mindre modell så får använda den och väl hemma så gav min persienn upp så det var bara att börja kolla efter något annat. Hittade rullgardiner på IKEA så får åka och handla en sådan och sätta upp i sovrummet. Jag måste ha något för fönstren annars blir jag mörkrädd. Låter väl konstigt för många att vara mörkrädd som vuxen men min skräck är att någon ska kika in i mitt sovrum. Jag är verkligen riktigt rädd för sånt. Alla har ju någon rädsla tänker jag, har ni någon speciell rädsla?

Nu ska jag strax sova och börja sista arbetsveckan med eleverna för den här terminen.

Får heller inte glömma att min fina vän Sophie blev niobarnsmamma idag. Stort jättegrattis till dig! Fick tårar i ögonen när jag fick smset på deras fina lilla bebis.

002

När man kommer ut och inser att lupinerna äntligen blommar!

004

Älskar doften av syren!

010

Så vackert!


011

Hämtade upp William utanför skolan idag, och vi gick sedan hem ihop.
Riktigt mysigt.

012Min son som slutar 4:an om 3 dagar!

2 Comments

  1. Jag trodde jag var ensam o vara mörkrädd som vuxen haha.
    Jag är mest det utomhus,vågar inte vara ute när det är mörkt på kvällen själv.
    Det där med att nån ska titta på en i fönstret har jag med ,måste oxå ha rullgardin eller väldigt tjocka gardiner som inte syns igenom 😀

    Mvh camilla

    1. Camilla 33 år och 10 barnsmamma – Åh det är du absolut inte haha. Jag är skiträdd när jag är helt ensam tex, får för mig att det ska komma mördare osv. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa