Dark Mode Off / On
Reklam

Hemsida.

Inlägget är ett samarbete.

EW_logo_MED

Jag tror att de flesta som äger en webbplats vill nå ut till en så stor mängd människor som möjligt. Den största delen är ju då den kategori av människor som sidan lämpar sig för, jag tänker att om du driver ett företag på din webbplats vill du ju gärna nå ut till de kunder som uppfyller just de behov av tjänster du säljer. Driver du en webbplats som blogg, kanske ditt syfte är att nå ut till människor som delar liksinnande tankar och ideologier som dig. Det är lite spännande då när något helt otippat hamnar på din webbplats och funderingen blir hur fick jag hit just denna person, och vad sökte denne på för att hamna här.

Men innan man börjar bygga upp en krets av människor kan man behöva lite hjälp på vägen, då finns det företag som Joomla som med sina e-tjänster kan hjälpa dig bygga upp en hemsida från grunden, så du slipper ta det ansvaret själv. De hjälper dig även med sökmotoroptimering och det är verkligen guld värt om du vill få enkla träffar på sökmotorer för din webbplats. För vill du nå ut till en stor kundkrets så krävs det att du får höga träffresultat på till exempel google där folk kan söka efter de tjänster du erbjuder.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: