Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Ledig dag, trött rent psykiskt, och Me & I party.

023

Idag var det min lediga dag, jag måste säga att detta med en ledig fredag föll mig i smaken ganska mycket. Helt underbart att gå hem på torsdagen och ta helg redan då. Nu är det visserligen så att jag ändå måste upp klockan 6:00 eftersom William ska ha medicin men ändå, det föll mig i smaken.

Dagen började alltså med medicin för William, han gick och la sig och sov en stund till och runt 7:00 duschade jag. Vi åt frulle klockan 7:40 och så lämnade jag William på skolan strax innan 8:30, tog en tur till ICA Maxi och handlade och åkte sedan hem igen.

Väl hemma satte jag mig och planerade kommande vecka för eleverna. Björn ringde och ville ha bilen så jag åkte med den till honom och vi åkte sedan till Dalasalen och lunchade ihop. Han åkte tillbaka till jobbet, och jag kom hem och småfixade lite här.

William fick åka hem med sin farmor och kom in hit för att få sin medicin. Jag la mig och sov ett tag efter att William åkt, vaknade runt 17:00 tiden och väntade på ”min” Me & I säljare. Jennie och Lisa kom hit och jag tror vi alla shoppade på oss massor. Jag gillade verkligen kläderna och det känns alltid så kul att vänta på att kläderna ska komma så att man får känna sig lite fin.
Efter alla åkt hem bestämde jag mig för att ta en promenad, tanken var att sova hos Björn i natt men jag kände att klockan var så sent. Istället knöt jag skorna och tog en härlig lång och svettig kvällspromenad. Jag kände hur varje muskel fick slappna av. Hur hjärnan som går på högvarv just nu började leva och finna ro i alla rum. Jag känner mig så trött fysiskt och psykiskt. Min hjärna samlade sig av promenaden, kanske fann den styrkan i naturen och all luft. Jag tänkte skriva ett långt inlägg om stryka imorgon. Om den där styrkan som inte är fysisk, för jag behöver få ur mig massor. Men inte idag, idag ska jag bara gå och lägga mig och imorgon ska jag ha lugnet och kraften att bara skriva, skriva om livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.