DaxHandDes70_600_1030

Kikade just in sidan hygienshoppen.se har ni varit in där någon gång? Sidan säljer hygienprodukter online och har ett stort utbud med produkter för städning och annat spännande. Jag hittade bland annat handsprit från märket dax där för endast 39,90:- Hur bra pris som helst! När hösten drar igång så kommer även förkylningar och magsjukor som ett tåg på posten. Jag vill verkligen inte bli sjuk så jag tänkte om jag skulle införskaffa mig handsprit till hemmet som en säkerhetsåtgärd. Mycket beror ju också på att William inte får bli sjuk då han har en skelettinfektion. Det är då självklart att jag blir extra försiktig. Som lärare möter man en hel del människor i jobbet, och barn som ni säkert vet är sjuka lite då och då, såna gånger tänker jag att man ska försöka vara så motståndskraftig som möjligt, och kan då handsprit hjälpa en bit på vägen är jag villig att köpa hem saken.

Hygienshoppen säljer inte bara handsprit, de säljer även blöjor för personer med småbarn. Diskmedel och tvättmedel, tvättlappar och jag hittade även på kaffe i shoppen. Du kan välja mellan flera betalalternativ så om du vill ta din beställning på faktura är detta helt okej, jag brukar ofta beställa mot faktura och betala den i samband med leveransen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: