Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Att göra fint hemma.

Inlägget är ett samarbete.

Är ni som jag intresserad av att ha det fint hemma? Något jag gillar är klinkergolv, det är så himlans fint och jag tycker det ser stilrent och trevligt ut att kliva in i ett hem med just klinker. Granitkeramik finns att köpa på Stenbolaget och jag spanade in deras sida och blev inspirerad. En dag vill jag verkligen ha hus och den dagen vill jag absolut ha klinkergolv i hallen. Jag tycker en nyans av ljusgrått är riktigt fint och när jag tittade på Granitkeramiken visste jag direkt vilken jag skulle vilja ha, den nyansen heter cementi naturale och det står att den funkar både inomhus och utomhus.

Har ni sådant hemma? Vad tycker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.