Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Torsdag, lugnare och att ta helg.

IMG_0138

Idag har jag inte haft ångest, och jag har lovat mig själv att försöka hålla mig borta ifrån så mycket medier som möjligt denna helg. För mitt eget måendes skull, det funkar helt enkelt inte för mig att läsa om all ondska i världen. Det är jobbigt att tänka på allt, men idag är det i alla fall torsdag och jag tog helg idag. Förutom det var det lite snö på marken när jag kom till Falun, och jag ska imorgon hämta ett paket har jag tänkt. Jag vågade helt enkelt inte idag efter bussresan som stressar mig, fast lite mindre än igår då.

Nu ska jag kolla på Nashville, sedan ska jag hoppas på en lugn och uppiggande helg. Jag behöver positiva vibbar just nu.

IMG_0143

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.