Inlägget är ett samarbete.

Som ni vet är jag numera Doula, eftersom jag gärna vill marknadsföra mig själv och de tjänster jag erbjuder har jag börjat kolla runt på olika platser utöver min facebooksida/bloggsida och min blogg. Då har jag funderat kring marknadsföring i form av dekaler och klistermärken. Om man sätter upp sin dekal på olika ställen ser ju människor vad man erbjuder, och sådant tror i alla fall jag är ganska viktigt. Jag hittade en sida som erbjuder emblem som man kan sy fast på saker. Jag tänkte då på till exempel en t-shirt. Det skulle passa väldigt bra och bli ganska direkt men ändå snyggt. Sidan heter; stalama.se och eftersom de erbjuder ett bra utbud med dekaler, klistermärken och emblem känns det för mig som rätt plats att börja spana på, jag hoppas ju på att få ett uppdrag och eftersom detta är vad jag bestämt mig för att bli en hobby känns det så peppande att få början någon gång. Kanske inte just imorgon, men någon dag. Jag tror på dekaler, det är något jag själv lägger märke till om jag befinner mig på platser. Skyltar och texter lockar alltid till sig mina ögon, det här är nog det bästa för mig och jag känner för att handla.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: