Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker

Jultidningsköp av grannen.

IMG_0281

Williams kompis och granne till oss sålde jultidningar här för några månader sen. Jag hade helt glömt bort vad jag handlat, så när jag fick dessa blev jag positivt överraskad. Det är alltså två böcker, den ena är Mamma Mu och Kråkans ABC, jag tänkte att den kanske går att använda på jobbet på något vis som inspiration. Jag gillar pysselböcker eftersom man lätt kan ta idéer någon annan skapat och göra till egna varianter av saken. Sedan var det också Jul i Stora skogen som jag tidigare skrivit om, vilket var toppen. Vi läser den ju på jobbet, men nu kan jag alltså ta med min egna dit.

Jättekul detta, blev en bra sak så här på fredagskvällen.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa