Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Jag vaknar till ljudet av tystnaden.

 En kopp varm oboy William bjöd på i fredags.

Jag vaknade för närmare en timme sedan. Vaknade till ljuden av tystnad och en mörk söndagsmorgon i januari. Befinner mig på Björns soffa och inom några timmar ska jag och William hem igen. Björn ska resa till England och jobb idag. Han kommer hem igen onsdagsnatt, så på torsdag efter min första dag tillbaka på jobbet igen efter lovet kommer han förmodligen att hämta William. På fredag ska dem på begravning av Björns farfar.

Vad ska jag göra denna söndag, Falun har fått vinterns vita, jag funderar på en promenad. Sedan ska jag städa och svara på kommentarer, kanske läsa lite bloggar och skriva något av alla de tankar som just nu befinner sig i mitt huvud. Men tills dess ligger jag här i mörkret och vaknar till ljudet av tystnaden, en söndagsmorgon i januari.

28 Comments

  1. Så skönt att få njuta av morgonen då man vaknar, här är det full race från start, samt om den ena ska få sovmorgon, så kommer Isabelle och öppnar dörren och säger – KOm mamma hela tiden , hehe

    1. Hehe förstår det :). Jag älskar att vakna upp så där tidigt när alla andra sover. Nu är William så stor dessutom så han sover länge på morgonen ;).

  2. Vad poetiskt ditt inlägg låter! Låter ändå mysigt med en sådan tyst och härlig morgon! 🙂

    Sv; ja, det är alltid härligt att få köra lite. Det är verkligen en frihet!
    Den var riktigt bra så tycker absolut att du ska hyra den eller se den på något sätt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa