Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hemma hos mig

Fjärilar och matkasse.

img_0858

Igår så satte jag upp mina fjärilar på väggen som jag fick av min mamma i födelsedagspresent, blev riktigt nöjd faktiskt. Det blev en fin inredningsdetalj som jag genast gillade.
Jag lagade även klart första rätten i matkassen som var köttfärslimpa, ris och strimlade grönsaker. Vi var alla nöjda första dagen, det kändes så smidigt.

Idag gjorde jag lax, och efter två dagar med detta kan jag absolut tänka mig att fortsätta med matkasse. Det är jätteskönt att få rätterna bestämda för dig redan och att sedan inte behöva tänka till mer på middagen, dessutom har dessa två dagar även erbjudit riktigt goda rätter så vi är nöjda.

Efter middagen idag gick vi ner på stan tillsammans, William ville till Hemmakväll så då gick vi dit. Vi handlade lite och begav oss hem efteråt, kollade lite på Farmen och Sveriges mästerkock. Den här onsdagen har varit helt okej. Lite tråkigt väder bara, men dagen har ändå varit bra. Nu har halva ledigheten passerat och det är lika många dagar kvar till jobbet igen. Tiden går för fort!

img_0860

52 Comments

  1. Gillar verkligen fjärilarna. vet inte om du sett ja har dem i tjejjernas rum i rosa.. så fina

    fin torsdag rara du kram

  2. Vad är det för slags matkasse du kör? Jag brukar inte äta keso så tyckte du vore kul att prova på, men nej den var inget för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa