Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Smink & hår

Recension av hårvård av märket Integro. 

 

009Jag har nu testat märket Integro som jag fick äran att prova genom Nordicfeel.se.

Jag vill påminna er om att detta är min åsikt och den är ärlig, jag vill även poängtera att åsikter alltid går isär och att din upplevse kan vara helt annan än min.

Först intrycket redan i duschen var; Oj så starkt parfymerad schampot är. Jag slogs av en doft av kanel och äpplen. Tog en klick med schampo i handen i den storlek jag brukar ta men det räckte inte. Jag fick alltså ha i ännu mer schampoo. Det löddrade knappt och jag kände mest en stark kaneldoft i hela badrummet. Sköljde ur schampot och håret kändes så torrt på en gång. Testade då balsamet som gjorde håret ännu mera torrt. Balsamet hade inte samma starka doft, men medan jag hade balsamet i håret började det klia, det var snart 3 år sedan jag hade klåda i hårbotten så jag reagerade. Fortsatte med oljan, och det blev inte bättre. Kändes som håret var totalt utan fukt. Lät oljan sitta i så länge som det och sköljde ur. Har låtit håret självtorka och håret känns strävt och doftar väldigt starkt.

Jag fortsatte sedan att använda serien för att se om min åsikt förändrades. Men min upplevelse är att håret blev väldigt torrt av just den här hårvårdsserien. Ett plus är dock att man luktar väldigt gott i håret, lite pepparkaka. Nu är mitt hår väldigt tunt naturligt och därmed har jag funderat om det är en anledning till att just mitt hår inte funkade för dessa.

William har också testat denna serie och på honom är det ett helt annat resultat. William har tjockare hårstrån än mig så det kan bero på det? Jag tror nämligen att håret reagerar olika beroende på vilket typ av hår man har.

Spontant känner jag inte att jag kommer använda mig av Integro igen, mitt hår mår inte bra av detta. Kom dock ihåg att våra hår är olika, mitt hår mår bäst av hårvård utan parabener, silikon och parfym. Men för er vara hår inte påverkas tror jag säkert att upplevelsen av Integro är bättre än min. Tråkigt är det förstås, flaskorna är verkligen lyxiga och när dem är i badrummet känns dem som man befinner sig i en film med bubbelbad, lyx och levande ljus.

14 Comments

  1. Tråkigt att testa produkter som inte är bra för håret, men det är ju bara genom att testa som man lär sig nytt! Bättre lycka nästa gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa