Nu är det onsdag!

076

Idag är det alltså onsdag och ja den avslutas ju rätt snart, men dagen har hur som helst gått väldigt fort. Den började med att jag vaknade ganska pigg, och sedan var det full rulle på jobbet. Det kändes som att klockan bara försvann under dagen. Jag kom hem och här fixade jag middag, diskade lite och har även gjort rent och bytt vatten i akvariet. William är just nu i badet, jag passar på att blogga och ska alldeles strax svara på kommentarer som ni skrivit. Får dåligt samvete att dem inte prioriterades igår men helt ärligt var jag så trött att jag hellre sov.

Imorgon ska jag på utbildning i Unikum och när jag kommer hem ifrån det är det äntligen helg igen! Veckorna går så fort och nu när man bläddrar i kalendern ser man verkligen hur nära det är till skolavslutning igen. Är det inte galet? En del av mig tycker det nyss var augusti och snart har halva april gått! Tiden och livet tickar framåt, det är skrämmande ibland.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

68 thoughts on “Nu är det onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: