Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Tisdag och temafest på friskolan Mosaik.

004

Idag har jag jobbat, kände mig galet trött redan runt 12:00 idag och sen började jag frysa också. Jag kände nästan som att jag frös hela eftermiddagen idag, när jag väl kom hem från jobbet stressade jag vidare på Temafest på Friskolan Mosaik där William går. Dem uppträdde med temat rymden och det var jättekul att se, jag uppskattar verkligen temafesterna, barnen är så himla duktiga och det märks så tydligt att dem tränar redan från förskoleklass med att uppträda, sjunga och dansa samt tala inför folk.

Jag gick hem efter föreställningen och somnade, har världens allergi och fryser som bara den. Björn gick på andra föreställningen, och sedan åkte vi och handlade mat. Nu äter William och strax ska vi sova, jag är så trött och ser verkligen framemot att få lägga huvudet på kudden i natt och sova. Det är något jag verkligen behöver!

66 Comments

  1. Allergin tar verkligen på en, känner mig helt döende framåt eftermiddagen redan usch. Ska med ta och sova nu, sov så gott!

  2. Hoppasatt du hann njuta något av vädret igår också, såå underbart tycker jag! 😀
    Du bloggar så mycket… Har läst igenom en rad inlägg neråt i flödet nu… Det hinner hända mycket mellan gångerna jag är här inne 😛 haha

  3. Usch va jobbigt med allergi. Det är ju tydligen extra mycket pollen just nu, allt slog liksom ut på en gång
    Hoppas du mår bättre snart 🙂

  4. Vad kul med föreställningen! 😀
    Stackare.. allergi är hemskt alltså… Hoppas du mår bättre när du sovit en stund. Kram

  5. sv: Det var det 😀 får passa på njuta av vädret när det är bra, för idag är det inte längre så bra… hehe

    Kul med föreställningar. Det var ett av det roligaste när jag gick i lågstadiet. Har inte gått förskolan här i sverige, men det är kul när barn har det, ger så mycket glädje och självsäkerhet.

    1. Den är jättebra, dem jobbar med teman per termin och sen redovisar dem det med temafester två gånger om året. Förutom det har dem galor och stora avslutningar. Älskar verkligen valet av skola :D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.