Så bra budskap! 

Relaterade etiketter:

40 kommentarer

  1. Underbara och sanna citat. Speciellt med det där med kroppen och barnet. Håller helt med. Var ganska så nöjd idag på museumet då dem hade gjort en skulptur utan en Egyptisk gud som inte alls var så där smal som alla statyer är med mera. Utan hon hade en liten utåt putat mage, men fortfarande smal med lite bredare lår. Helt underbart att se att någon gjorde en skulptur utav just ”henne” och inte förbättrade på henne 😛

    Sv; jodå, det kommer att bli en otroligt härlig månad! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa