Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Personlig assistent.

Det finns många jobb som behöver belysas i samhället. Ett sådant jobb är personliga assistenter, dessa arbetar med barn och vuxna som behöver någon extra person i sin tillvaro på grund av olika handikapp. Att jobba med personlig assistans i gävle är ett otroligt värdefullt jobb. Yrket finns på flera platser som Dalarna och andra orter i Sverige. Jag arbetade innan jag utbildade mig till lärare inom vården, jag har testat olika former och någonstans kanske det var just det som gjorde att jag till sist valde läraryrket. Jag ville arbeta med människor som behövde det lite mera. Personlig assistens är ett roligt och utmanade jobb som jag tycker alla som är intresserade av borde testa på, man lär sig så otroligt mycket om människor och får testa något man tidigare inte haft kunskap om. Jag tror att man vinner otroligt mycket på att arbeta med människor, att få lära sig hur vi tänker och få kunskap om olikheter och enligt mitt tyckte utvecklas man otroligt mycket av utmanade och spännande jobb. I sommar söker många sommarjobb, jag tänker då att om ni inte redan fått jobb fråga om ni får testa att arbeta med människor ni kommer få en erfarenhet ni sällan kommer att glömma, såna här jobb lever kvar i hjärtat för resten av livet.

Sponsrat inlägg.

2 Comments

  1. Hej! Tack för att du kikar in på min blogg ? Låter spännande att vara doula, skulle vara häftigt att ha med en om det blir någon mer förlossning för oss. Skulle helst vilja föda helt naturligt men har inte vågat skippa livmodersammandragande ännu ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa