Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Semesterresor

Döda Fallet.

IMG_7885 IMG_7887

Att besöka Döda Fallet var en upplevelse jag verkligen uppskattade. Det var samtidigt hemskt att se va människan på kort stund kan göra med vår natur. Döda Fallet är helt enkelt människans påverkan på naturen. På bara några timmar lyckades människorna tysta ett helt vattenfall, det enda som numera finns kvar är dessa stenar och ett en miljö som visar hur vatten från tiden när inlandsisen började smälta en gång rann. Det var himla vackert, magiskt och tragiskt på samma gång. Vi människor förstör alldeles för mycket av naturen.

IMG_7890

Tänk att det här rann vatten?!
IMG_7895

Naturen har lyckats bilda dessa, det är en gryta som bildat detta hål. Ganska kul faktiskt!
Vi lekte lite med naturens under och William fick ställa sig nedanför, det blev en ganska rolig bild.

IMG_7898

Hej därnere!IMG_7905William sitter och spanar på det lilla vatten som numera finns kvar.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.