Just idag är jag stolt över mig själv. ❤️

Just idag har jag klarat att städa hemmet. Just idag har jag klarat att diska. Just idag har jag klarat att tvätta kläder. Just idag har jag klarat av att ta en promenad. Just idag har jag klarat mig igenom en panikångestattack på ICA MAXI. Just idag är jag stolt över mig själv.

Små framsteg varje dag, små framsteg som ska göra mig frisk! Jag ska tillbaka till livet, jag sparkar mig mot ytan. Jag ska bli frisk! Det tar tid och det måste få ta tid, men jag ska tillbaka. ❤️

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “Just idag är jag stolt över mig själv. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: