Det handlar om håret.

Vet ni vad jag brukar fundera kring, eller som jag snarare börjat känna ett behov av att göra? Jag mår ju inte så bra som ni vet, men på senaste tiden har jag tänkt kring saker jag tycker är roligt. En sådan sak är att börja sätta in löshår åt vänner. Jag såg lite klipp på Youtube hur man gör och tänkte att det skulle vara roligt att testa, jag är absolut inget hårproffs men jag har så länge jag kan minnas älskat att styla, färga och locka hår. Konstigt egentligen att jag inte valde att bli frisör när jag tänker på det? Men det här är i alla fall en av mina små hobbys. Rapunzel säljer bland annat löshår. Jag har länge kikat på sidan för att fundera kring om man kanske skulle våga sig på att sätta i lite löshår för att förtjocka sitt eget lite? Och sedan när man testat gå över på att styla vänner. Det skulle nämligen vara något jag skulle tycka var riktigt roligt, och dessutom skulle jag få chansen att vara lite kreativ en stund.

Brukar ni fixa med hår? Har ni löshår, eller har ni gjort hårförlängningar? Är ni nöjda? Det ser väldigt kul ut och jag tror det skulle passa mig perfekt att få underhålla med och kanske börja må bättre.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Det handlar om håret.

  1. Självklart ska du göra det du tycker är roligt! Träna på att sätta in löshår. Jag är utbildad frisör, men har inte jobbat med det sedan många år. Tyvärr ser jag ofta när folk har förlängningar eller löshår. En yrkesskada. Det lönar sig att sätta in hår av mycket bra kvalité. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: