Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Jobb, Ikea och att luncha med en vän.

Så vad har jag gjort idag? Jag jobbade min tid och gick sedan mot IKEA, William har klagat på att han inte gillar sina kuddar i sängen så det var vad jag skulle köpa. Visst köpte jag det, men det blev även batterier (som alltid?), en ny taklampa till Williams rum och ramar för skolfoton. Dels till Williams rum och dels till min fotovägg jag har här hemma.

Efter mina inköp åkte jag emot Falun, sms:ade med Christin och vi bestämde oss för att luncha på McDonalds tillsammans, då kunde jag även överlämna hennes ljus så det kändes jättebra. Det var så kul att se henne, var vid Rockstad vi sågs så det var jättetrevligt verkligen att prata och se vad som hänt i varandras liv.

Efter jag varit med Christin gick jag och handlade på Maxi och sedan hem, här fixade jag lite med inköpen och gick sedan och la mig och sov en stund. Började laga middag och diska runt 17:15 och så åt vi middag runt 18:00. Det blev vegetariska grönsaksbullar med potatismos och sås.

Nu sitter jag här då, Björn har precis satt upp Williams lampa och det blir lugnt här hemma idag. Lisa var förresten förbi för en stund sedan och lämnade en jättefin ram jag köpt av henne. Den får ni se när jag satt upp den på väggen.

Har ni något ni önskar att jag ska skriva om? Berätta eller så, kan ni inte lämna en kommentar om saken. Ser att fler och fler läser så skulle vara roligt att veta om det är något speciellt ni vill veta.

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa