När man bara skulle vilja köpa en bil.

Inlägget är ett samarbete.

Vet ni jag vill VERKLIGEN skaffa mig en bil just nu. I alla fall som nu på morgonen när jag gick upp idag och var hur trött som helst. Kände verkligen att, tänk om man fått sova till 6:30 istället? Nu går jag upp 6:00 och en halvtimme kan ju tyckas lite men ni vet när man är så där galet trött. Det är ju smidigt att ta bilen till jobbet istället på så vis, och sen på våren och hösten känns liksom bilåkande mer lockande än bussresor. Visst är det märkligt egentligen?

Nu är inte jag sådan som har råd att köpa en bil bara så där, jag lär ta någon form av billån om jag ska göra det. Och jag har ibland förmågan att kolla efter lite sånt, det faller dock på snålheten och det faktum att jag endast har studielån sedan tidigare. Fast man kanske borde ta en billån. Köpa en relativt ny bil och börja pendla med den istället för med buss? Jag står lite i valet och kvalet, känner ni igen er? Har ni lån? I så fall på vad? Tycker ni att det är värt att betala lån?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “När man bara skulle vilja köpa en bil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: