Ansiktsmaskbutiken.se

Något av det lyxigaste jag vet är att ta hand om huden på ett eller annat sätt. Det kan vara genom att använda bodyscrub, ansiktsmasker eller ansiktskrämer. Att lägga mig i ett hett bad och ha en ansiktsmask över och bara sjunka ner i härligt doftande bubbelbad, sånt gör mig jätteglad. Att fixa mina naglar och att bara känna att man får lyxa till det lite extra. Det behövs egentligen inte så mycket för att få mysa till det, men hur härligt är det inte?

Beställ en konjac svamp om du vill få bort döda hudceller och döda eventuella acne-bakterier. Sånt är ju väldigt bra, jag är nog ganska förskonad från just acne, jag kan få någon liten precis innan mens men annars kan jag verkligen inte klaga.

Nu när jag fick chansen att samarbeta med ansiktsmaskbutiken, ni kan se alla deras ansiktsmasker här. Så ska jag verkligen passa på att ta lite heta bad, och lägga masker över ansiktet och låta huden få känns sig lite glad.

Håller ni med om att det är riktigt skönt att lägga en ansiktsmask? Jag brukar tänka på det där att man liksom verkligen kopplar av direkt när man fått den över ansiktet precis som att kroppen liksom bara talar om för dig att, nu kan du lika gärna njuta för du kommer ändå inte kunna göra så mycket på en stund. Sedan den där otroligt sköna och rena känslan efter, när det känns som huden verkligen fått bort allt smuts.

Jag upplever nämligen att man alltid känner sig mer ren i ansiktet än på någon annan plats på kroppen, det är säkert inbillning men även om det så är, tycker jag nog att det är en skön inbillning. Jag älskar att unna mig vardagslyx, man behöver det speciellt i våran stressiga vardag.

Jag har fått RABATTKOD så ni läsare för handla fraktfritt! Skriv bara: FRAKTFRITT2017 så blir det registrerat.

Inlägget är ett samarbete med ansiktsmaskbutiken.se.

 

 

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

6 thoughts on “Ansiktsmaskbutiken.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: