Detox för kroppen.

Brukar ni fundera kring olika detox? Det finns ju en uppsjö med olika detox man kan testa som: banan detox, smoothie detox och nu Juice detox som känns lite som det senaste eller vad man ska säga.

Jag ska erkänna att jag testat lite olika detox metoder och jag tror absolut på att försöka låta kroppen avgiftas och bli av med diverse olika slaggprodukter då och då. Dessutom är det ju så att man man gör en sån där kickstart brukar kroppen på något underligt vis må mycket bättre ganska snabbt.

Min erfarenhet är väl att jag brukar bli grinig några dagar efter jag avgiftar kroppen, nu uppmanar jag inte till att banta på något vis. Men att ta bort gifter tror jag på. Jag äter ju en del tillskott dagligen just för att rensa ur kroppen från onyttiga ämnen som vi samlar på oss genom kosten dagligen.

Just juice detox tycker jag låter lite spännande. Jag gillar juice och om man dessutom hittar massa spännande produkter att göra till är det ju perfekt. Jag vet att bästa tiden för att kicka igång kroppen med sånt här är ju vår och sommar, i alla fall för mig. Så man liksom drar ner på allt sött man ätit under hösten.

Jag är nämligen så dum att jag gärna äter sött under höst och vinter, på vår och sommar brukar jag vara duktigare och mer koncentrerad och nyttig. Men visst jag fuskar ibland, därför har jag funderar på att kanske göra en ny detox nu för att få kroppen på banan igen. Jag dricker ju matcha varje dag och sånt kan man om jag förstått det rätt använda i juicer också, det skulle kanske passa mig som inte alls är helt hundra procent förtjust i just matcha. Jag tror väl liksom att man får försöka hitta lite vägar att tycka om saker ibland.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

20 thoughts on “Detox för kroppen.

  1. Jag personligen tror inte på detox faktiskt. Om man är ute efter att leva sunt och nyttigt så tror jag på att det är en långtidsgrej, att man äter näringsrikt och rör på sig som en livsstil.Quick fix överlag är inget jag tror på. Men, alla tror olika! Kanske är det jag som har helt fel liksom 😉
    Bella recently posted..MARCH FAVORITE OUTFITS

  2. Vet inte vad jag tänker om detox 😉 jag har oxå testat… för läänge sedan 😉 nä men typ då Elin var så där fyra/fem skulle jag tro det var 🙂
    Kommer inte ihåg annat än att jag blev trött, verkligen så mycket tröttare, orkade inget å blev ju inte direkt glad… nä för mig – då – gav det inga positiva känslor.

    Visst har Du IBS-problem, fungerar juice å frukt bra för Dig?
    åsa i åsele recently posted..Onsdag i bild & text

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: