Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Omgjort på Williams rum – Före och efterbilder på nya sängen.

William har velat ha en ny säng ett tag. Det har väl varit tanken också men inte blivit av, han har dessutom använt sin säng sparsamt så blev väl liksom att det tog lite tid.

Så frågade min vän Lisa om vi ville ta hennes gästsäng gratis. Självklart ville vi det, blev perfekt. Williams Kura säng från IKEA har jag nu lagt ut på nätet. Så hoppas på att få den såld.

Så här blev det istället. William är en Leksing (och jag är ingenting) och dessutom älskar han både USA och Englandstema på saker så han inreder därefter. Hans tanke nu efter att fått den här sängen är att köpa ett nytt skrivbord i färgen svart och en ny garderob.

Så nästa gång vi åker till IKEA ska jag försöka köpa dessa saker till honom. Jag hoppas att jag fått hans gamla säng såld tills dess. Det skulle nämligen var ganska bra att ta de pengarna och investera i ett nytt skrivbord eller garderob för.

34 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.