Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hälsa & motion

En fruktig morgon i juni.

Jag hade ju tänkt ta en promenad men det blev att jag sov istället. Så ska ta min promenad nu, först till Maxi då jag fick mögliga nektariner. Inget som var butikens fel och heller egentligen inte mitt för det syntes inte på utsidan utan var så när man skar i dem. Alldeles fulla med luddet mögel så ringde för att berätta saken, så de skulle veta. Fick då vetskapen om att jag skulle gå dit för få pengarna tillbaka så det ska jag göra nu.

Men något som däremot inte var mögligt var vattenmelonen och min gröt jag åt till frukost. Så himla gott! Det är så friskt med vattenmelon så gott tilltugg till frukosten.

Äter du frukost? Vad åt du idag i så fall?

8 Comments

  1. Gott med vattenmelon! Vad sugen jag blev.
    Nä, vi har inget litet utrymme tyvärr men det är kanske som du skrev, det kanske funkar fint fint att ha kvar henne i rummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa