Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högtider & födelsedagar

Midsommarstäda.

Insåg när jag vaknade att jag lär både tvätta och städa idag. Nu städar jag visserligen ofta ändå men fick lite snabb panik så där för imorgon är det ju midsommar och då vill man ju ha det extra fint. Så ja, här sitter jag klockan är 09:31 och en maskin är i full gång. Jag ska bädda rent sängen här och göra fint så man kan känna att det är lite sommarkänsla här hemma. Det blir bra tror jag.

Vad gör ni denna torsdagsmorgon innan midsommar? Sen när jag ändå skriver om midsommar hur firar ni den i år? Vart och hur?

8 Comments

  1. Samma här. Städar lite innan jag ska iväg till jobbet. Jobbar kväll ikväll. Vi ska ha nattgäster på midsommar så städning blir det i lillstugan med.
    Ha en trevlig midsommar

  2. Tyvärr firar inte vi midsommar i Jerez numer. Om vänner, döttrarna eller släktingarna kommer och hälsar på firar vi givetvis tillsammans. Så imorgon är det en vanlig fredag för mig med en stor sol och hetta??Önskar dig en trevlig midsommar?

  3. Vädret känns opålitligt så jag kände inte att det var värt att åka ut med husvagn som J föreslog, eftersom Elin gått Fotbollsskola – sista dan/avslutning idag, så hade vi ju inte kommit i väg förrän typ vid 18tiden å då är det ju sent innan vi kommer fram å ska ställa upp husvagn. Tror det blir lugnt här hemma… efter helgens festligheter känns det skönt att bara vara 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.