Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Genom ett lån kan man få något nytt.

Inlägget är samarbete med Web Marketing Geeks

Jag skulle vilja unna mig en torktumlare i julklapp till mig själv.  När jag köpte min diskmaskin så tog jag den genom att låna/avbetalning. Många är ju mot att avbetala eller låna men jag betalar hellre så ifall något skulle hända. Det har ju varit en del företag som gått i konkurs genom åren och jag vet då folk som köpt sina vitvaror kontant och när dessa gått sönder inte kunnat lämna tillbaka eftersom butiken upphört. Har man däremot avbetalning har det funkat, har inte riktigt förstått varför men en sån sak har gjort att jag hellre tagit på avbetalning och sedan betalat hela beloppet efteråt.

Det är väl egentligen en risk med båda kan jag tänka mig? Just att låna pengar och sådant, det är lite tabu att prata om. Jag gör det dock varje gång, men så betalar jag också hela summan direkt när fakturan kommer så ur de avseendet är det ingen fara för egen del. När jag tog körkortet var det också på avbetalning men så i samma veva fick jag försäkringspengar då jag insåg att jag kunde få det för min astma så betalade av allt på en månad och sedan köpte jag även mina soffor, hade fortfarande pengar kvar då. Just körkortet såg jag som en investering när jag tog det på avbetalning även om det som sagt blev betalat direkt sen.

Men nu då tillbaka till torktumlare, jag skulle vilja ha en. Som det är nu har jag torkställning här hemma men det är sånt projekt när man tvättat sängkläder och handdukar tycker jag. Det blir aldrig torrt och sen är det svårt att ha det hängande i lägenheten i flera dagar. Så min fundering är att faktiskt unna mig en torktumlare i julklapp till mig själv, den skulle vara väldigt uppskattad.

Så just nu går jag då alltså i tankarna att skaffa mig en torktumlare, jag tror att det skulle vara perfekt till mig och mitt hem. Använder ni torktumlare? Har ni egen tvättmaskin eller fixar ni sådant i tvättstuga på gården om ni bor i lägenhet?

6 Comments

  1. Hade ingen aning om att garantin fanns kvar ifall man lånat för att köpa t ex tvättmaskin.
    Vi köpte nytt kombinerad kyl/frys + en fullstor frysskåp för snart ett år sedan,
    vi tog det på ”avbetalning”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.