Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Vill ha lite nytt till hemmet.

Innehåller adlinks.

Pall, Marmorbräda Dexter, Förvaringsbänk Bella, Pall Walvet

Känner ni ibland att ni bara längtar efter att få lite nytt till hemmet? Jag kikade in på Ellos då jag har rabatt där. Lisa berättade nämligen igår att hon gjort ett riktigt fynd, så jag spanade in och hittade lite jag vill ha. Det finns en tanke bakom. Pallen Walvet har jag fast i rosa sedan tidigare men skulle vilja ha en till för den är så fin. Samtidigt velar jag om jag istället skulle haft Bella då den har förvaring undrar sig, och den hade passar perfekt att ha framför soffbordet när jag har gäster här. Pallen, skulle jag vilja ställa mina dalahästar samt mina träskor med kurbits på. Marmorbrädan Dexter är egentligen bara fin, man får ju drömma och hålla i plånboken även om jag vill handla. Ellos är en sån där shop jag handlat på sedan jag blev myndig, och innan det handlade mamma där åt mig.

18 Comments

  1. Tycker du skall unna dig något =)… det förtjänar du! När det är väl tänkta saker som man vill ha/köpa så ska man kosta på sig det också + då å då unna sig något för att det just är fint att ha<3
    TREVLIG söndag på dig, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa