Inlägget är sponsrat.

När jag är ledig slår det mig ofta hur gärna jag skulle vilja bo i en villa. Det är inte som att jag inte trivs här i min lägenhet för det gör jag. Det är jättefint här, med stor planlösning och underbara grannar. Jag har nära till stan och nära till Lugnet och naturområdet där, men jag skulle så gärna vilja bo i en villa. I en villa där jag kunde få inreda precis som jag vill, kanske förändra saker som köket eller lite planlösning. I lägenhet är man så låst, det är så här det ser ut och därmed så blir det bestämt så. Jag drömmer om ett stort kök, med en köksö. Mitt kök är så litet och kompakt, tänk hur fint det varit med ett större kök där man kunde laga mat och liknande. Men för att köpa hus behövs handpenning och något sådant har jag inte. Det finns ju olika sätt att få ihop handpenning på, den lättaste vägen är att jobba men det tar ju sin långa tid, andra kanske spelar någon form av spel och vinner storvinsten på Casino, och någon annan kanske istället tar sig ett lån.

Jag har väldigt svårt att se vad som passat mig bäst. Jag har aldrig spelat spel och köper inte ens lotter, och lån är jag stolt över att endast ha i form av studielån. Jag är dessutom lite för feg av mig dessutom för att gå den vägen som för många känns som den lätta vägen, jag är väl än sådan som kämpar istället för att ta det som är enklaste utvägen. Jag är ju dessutom fundersam kring hur lätt man hamnar i skulder vilket gör sitt det med. Samtidigt har jag vänner som spelar och som blivit duktiga på saken, dessutom förlorar de väldigt sällan också. Så kan det vara så att såna saker kan bli en form av jobb det också?

Inlägget är sponsrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: