Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

En skål i blått.

När jag sist var på blodgivarmottagningen så tog jag en blå skål från Swedish Grace, fick då veta att de skulle sluta med denna färg. Idag skulle Björn ge blod så jag bad honom ta en sån här åt mig då han ändå inte brukar behålla sina blodgivargåvor. Perfekt för nu har jag två fina skålar.

Som ni säkert förstått har jag en förkärlek till porslin. Vackra skålar, tallrikar och fat, koppar och muggar. Ja allt sådant slår mitt hjärta lite extra för.

12 Comments

  1. De har fina saker där man lämnar blod….förr lämnade jag plasma regelbundet under några år, jag samlade ihop en service, nu har jag kvar 6 stora tallrikar och två djupa. Jag samlade också ihop 11 stycken av Lasse Åbergs ölglas med Musse Pigg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.