Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Maze runner på bio, och en vacker morgon.

Jag bokade in ett biobesök igår kväll klockan 21:00 för mig och William. Vi gick och såg nyaste Maze runner filmen tillsammans. Så mysigt att göra saker tillsammans, nästan varje sportlov de senaste åren har jag och William sett på bio tillsammans. Det har varit flera olika och nu när han är äldre blir det så klart andra filmer mot förut.

Det där med att film är bäst på bio håller jag verkligen med om. Det är sådan mäktig känsla att titta på bio och att sitta där i mörkret med ljud och bild där man slungas in i filmen.

Kan jag då rekommendera senaste Maze Runner filmen? Absolut, har du sett båda och vill gå på bio så se den. Jag som läst böckerna vet ju att det alltid finns en liten besvikelse med filmer som är baserade på böcker. Men den är ändå väl värd att se och William var helnöjd så det var helt perfekt.

34 Comments

  1. Bio är bäst! Minns första ”riktiga” filmen jag såg på bio; Jurassic Park. Hur megamäktigt och coolt som helst. 😀
    Hoppas ni får ett trevligt lov 🙂

  2. Jag håller med dig om att film får en annan känsla på bio! Det är också den enda gången jag lyckas hålla mig koncentrerad under en hel film och inte får panik av min rastlöshet. Haha! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.