Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Fika och att testa linser igen.

Provade att ha linser i igen idag, det gick bra. Men vill inte chocka ögonen allt för mycket så när jag kom hem tog jag på mig glasögonen igen. Jag ska ju tänka på att jag haft infektionen i ögat och den vill jag inte ska ska blossa upp en gång till.

Vid nio åkte jag ner på stan för att fika och umgås med Lisa och Alice en stund. Det var jättemysigt, vi pratade tillsammans och sedan kikade vi lite i butiker innan vi alla begav oss hemåt. Så kul att se lilla Alice också, inte sett henne nu sen i december så tänkte om hon inte skulle känna igen mig men det gjorde hon.

William är hos sin farmor idag, så jag ska bara ta det lugnt. Skönt det också, lov som det är har jag en hel dag att göra precis vad jag vill på. Det känns perfekt!

Related Tags:

36 Comments

  1. Jag trivdes också bäst med linser, men gjorde faktiskt en ögonlaseroperation för några år sedan så nu slipper jag det helt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa