Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Informationsteknik

Första mars och vår resa till Orsa igår.

Orsa igår då, vi åkte tidigt och kom hem sent. Men hade det jättebra hela dagen. Så himla fint att få umgås med mamma och mormor. William tog promenader med mammas hund Nikki och jag hade det bara bra. Vädret var fint men svinkallt, alltså snacka om kyla där mot här! Då tycker jag ändå att det är kallt i Falun, men Orsa burr! Kändes redan när vi klev av vid resecentrum i Mora att klimatet är annorlunda mot här. Samtidigt är luften mer frisk där, det känns alltid som att jag andas bättre i Orsa än här i Falun.

Idag har jag muttrar rejält gällande bloggen. Blir så förbannat lack på att det inte funkar som det ska, folk som hackar och skit. Jag kan inte bestämma mig om jag vill flytta över på en portal. Tror jag har mer att förlora än vinna på saken, jag avskyr nämligen reklamen på portaler. Får fundera vidare över hur jag ska göra.

Har ni haft en bra dag?

28 Comments

  1. Så drygt att det krånglar för dig! På Nouw kan man välja att helt ta bort all reklam på bloggen om man är premium-medlem vilket är bra 🙂

  2. Och jag är så sugen på att skaffa egen domän. Jag har faktiskt köpt och betalt men jag får inte ihop den med bloggen. Jag blir tokig! Här försökt i tre dagar nu. Men jag tror att jag ger upp nu.

    1. Jag förstår det, det är jättekul men inte när det inte funkar :(. Blir så less då.
      Vill du ha domänen installerad? Kan hjälpa dig med sånt 🙂

  3. Men nej vad trist med bloggen!!
    Det är lite för och emot det där med att flytta sin blogg såklart… Vilken portal tänker du på?

    Kramen

    1. Ja fy blir så less känner jag :/. Jag vet inte? Funderat en del på vad det finns för alternativ men vet inte vilka som är bra :). Har du koll på sånt? Kramar 🙂

  4. Så skönt att få tid med sina nära och kära! ?

    Hoppas att du får ordning på allt som har med bloggen att göra! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa